Prijzen en beschikbaarheid

We heten u graag welkom in onze bed and breakfast. Een overnachting in de Merwede kamer of de Linge kamer kost € 125,- per nacht (inclusief ontbijt, BTW en toeristenbelasting). Een kinderkamer is bij te boeken voor €50,- per nacht (max. twee kinderen). 

Beschikbaarheid en reserveren

We heten u graag welkom in onze bed and breakfast. Bekijk hier onder de beschikbaarheid van onze kamers. Een reservering is pas definitief na een persoonlijke bevestiging van ons. Heb je vragen over de beschikbaarheid en het reserveren? Je kan altijd even contact met ons opnemen via info@kunstiglogeren.nl of via + 31(0)6 27483221 (Marcelle) of +31 (0)6 13208126 (Aart).

2 personen - 24 m2

Linge kamer

De statige kamer met hoog ornamentaal plafond heeft uitzicht op het Tolhuis en een luxe badkamer. De kamer heeft een groot tweepersoonsbed. Ook is er een (werk)tafel en gemakkelijke stoelen. Zuid-Afrikaanse kunst en textiel zorgen voor een sfeervolle uitstraling. Goede verlichting, Internet, TV, tijdschriften, boeken en groene planten maken het geheel compleet. Naast deze kamer is er een (kinder)kamer met twee eenpersoonsbedden. Koffie- en thee voorzieningen en verzorgingsproducten op basis van ‘essential oils’ zijn aanwezig. Een kinderkamer is bij te boeken voor € 50,- per nacht (max. twee kinderen). 

2 personen - 27m2

Merwede kamer

De statige kamer met hoog ornamentaal plafond heeft uitzicht op de tuin en een luxe badkamer. De kamer heeft een groot tweepersoonsbed, het bed kan op verzoek, als twee eenpersoonsbedden worden opgemaakt. Ook is er een royale ronde (werk)tafel en gemakkelijke stoelen. Zuid-Afrikaanse kunst en textiel zorgen voor een sfeervolle uitstraling. Goede verlichting, Internet, TV, tijdschriften, boeken en groene planten maken het geheel compleet. Koffie- en thee voorzieningen en verzorgingsproducten op basis van ‘essential oils’ zijn
aanwezig.

Reserveren bij bed en breakfast Kunstig Logeren in Gorinchem

Wij zijn aangesloten bij BedandBreakfast.nl. Via deze website kunt u eenvoudig een kamer reserveren.

EEN GASTVRIJ
VERBLIJF

Linge kamer

2 personen - 24m2

De statige kamer met hoog ornamentaal plafond heeft uitzicht op het Tolhuis en een luxe badkamer. De kamer heeft een groot tweepersoonsbed. Ook is er een (werk)tafel en gemakkelijke stoelen. Zuid-Afrikaanse kunst en textiel zorgen voor een sfeervolle uitstraling. Goede verlichting, Internet, TV, tijdschriften, boeken en groene planten maken het geheel compleet. Naast deze kamer is er een (kinder)kamer met twee eenpersoonsbedden. Koffie- en thee voorzieningen en verzorgingsproducten op basis van ‘essential oils’ zijn aanwezig.

Merwede kamer

2 personen - 27m2

De statige kamer met hoog ornamentaal plafond heeft uitzicht op de tuin en een luxe badkamer. De kamer heeft een groot tweepersoonsbed, het bed kan op verzoek, als twee eenpersoonsbedden worden opgemaakt. Ook is er een royale ronde (werk)tafel en gemakkelijke stoelen. Zuid-Afrikaanse kunst en textiel zorgen voor een sfeervolle uitstraling. Goede verlichting, Internet, TV, tijdschriften, boeken en groene planten maken het geheel compleet. Koffie- en thee voorzieningen en verzorgingsproducten op basis van ‘essential oils’ zijn aanwezig.

Reserveren bij bed en breakfast Kunstig Logeren in Gorinchem

Wij zijn aangesloten bij BedandBreakfast.nl. Via deze website kunt u eenvoudig een kamer reserveren.